FI&S hanteert een uniek concept, scoort positief door samenwerking met andere bedrijven en custom design. Het team is erg gemotiveerd en kundig. Het bedrijf is innoverend bezig met ontwikkeling van vleesvervangers zoals insecten en het op smaak brengen van de meest uiteenlopende voedingsproducten in wereldwijde afzetgebieden. In het eigen laboratorium worden met voedingsdeskundigen en smaakpanels de producten samengesteld uit een veelvoud van natuurlijke grondstoffen/specerijen die wereldwijd worden ingekocht. Gezien de maatschappelijke druk/ontwikkeling om steeds minder vlees te eten en de toenemende vraag naar nieuwe smaakbelevingen heeft het bedrijf goede groeimogelijkheden. Het productie proces ziet er keurig verzorgd en gestroomlijnd uit. De jury kent de Rabo Made in Maastricht Award graag toe aan Food Ingrediënts & Specialties FI&S.

Maastricht 25 november 2019